Reporter Special

NE-AM MUTAT !

  • Oameni, locuri şi întâmplări care ies din tiparele cotidianului au făcut obiectul acestui demers jurnalistic, pentru care echipa „Obiectiv România” v-a propus unghiuri de abordare inedite, susţinute prin documentarea în teren. Temele alese au acoperit o paletă largă de subiecte – de la nelipsitele probleme social-economice ce afectează comunităţi întregi, până la viaţa de zi cu zi a oamenilor din regiunile izolate.

ca să vedeţi ce facem în noul sezon, intraţi pe

www.veziceasculti.ro

şi lăsaţi-ne părerile vostre pe adresa contact@veziceasculti.ro

4 comentarii

  1. Felicitari, si eu am scris la Adm natz. a drum. despre masinile incarcate cu pietris ce circula / Dj 605 Craiova -Melinesti…, cu viteza si dator. rezonantei benei de >20 t.,vibratiilor,cu toate ca / acest drum nu e permis mai mult de 7,5 t.nimeni nu se preocupa cu toate ca si fostul si actualul Primar au casele la dr. principal, sau sa-i restrictioneze la 20 km/h desi pe C-va Filiasi terasamentul permite, dar acolo mai sunt controale de greutate , ori aici pun cat pot / ele si viteza mare,zi, noapte,si in special la sf de sapt.-ne distrug casele-.. Cei de la Andm-au pasat la Consiliul Jud Dj., am scris si noului Pres, si Consiliului, dar aici n-am primit nici o injuratura macar, sunt batrana, am raspuns si eu in activitatea mea de o zona mare a olteniei dar acum sunt uluita, nu mai e nici un D-zeu, poate mai incercati dvs sa faceti ceva, (de e nevoie va pot lasa si un tel. de diverse comentarii-0752236363)cu multumirile de rigoare, cele bune !

  2. Uăi flacăi ! videţi sâ nu transmiteţi ştiri negative câ să nu vadâ lumea progresele capitaliste. Sâ transmitiţ numa ştiri buni.Ca sîe fierişiţi întru capitalismu di colivâ!

  3. Nu stiu de ce dar emisiunile dvs..Obiectiv Romania… imi aduc aminte de stilul si „marca” emisiunilor de propaganda,de oricare ar fi fost ea, de pe radio 3 tineret…. Acelasi stil de prezentare cu „aplomb”… cu multe „zgomote” muzicale….cu staif, de parca nu stiu ce s-ar fi intimplat, nemaipomenit… Din pacate Radio Romania inca nu si-a gasit stilul ce ar trebui sa-l poarte…. Prea va uitati in curtea vecinului de aici, de la noi, pe care-l credeti ca va „ia ascultatorii”..ratingul cum se spune…parca… la banii de la buget pe care-i primiti si unde cotizeaza si „vaduva cea saraca” ar trebui sa fiti cu totul altcumva. Un post de radio romanesc unde se vorbeste si se canta romaneste ,unde se face educatie in stilul si dupa nevoile romanesti,etc…… O Stiti si dvs. prea bine dar ,din pacate, nu prea va „iese”…. Nu-mi pot imagina cum la dvs nu exista o „ureche” care sa auda ca sunt lucruri ce nu „merg” chiar sunt si ridicole….. Astfel, am auzit dialoguri intre corespondentii dvs., femei, care vorbeau, ca sa vorbeasca ,parca despre paduri si apele patriei…promouri cu texte scolaresti, transmise cu o frecventa suparatoare,,,,,, crainici sau prezentatori care folosesc in mod voit ,suparator limba engleza cu interjectii si cuvinte romanesti inlocuite cu americanisme… „oau,bai-bai, sancs,ochei,. apoi crainici care au imprumutat o topica a limbii romane ciudata…. reporteri care vorbesc si vorbesc si nu spun nimic…… ridicol si dl de la sport cu gooooooooooolul… sau sud american….
    Se vede , de dep[arte, ca inca nu exista o mana de fier profesionista care sa dea o tinuta de post de radio national romanesc…. Cu emisiuni botezate cu „Romania” dar unde se vorbeste cum se vorbeste in stil globalizat si se citesc stiri „muzicale” din tabloide despre tot felul de parasute internationale…. Dar sunt si lucruri bune la dvs. si de aceea, din peisajul radio romanesc sunteti de preferat altora si asa, suportam si deviatiile matinale sau alte glumite si lucruri scapate pe undele dvs…emisiuni interactive pentru copii care se doresc a fi…. si jurnale cu formule copiate si traduse ,ad literam, de pe la altii „X stie mai multe,Y ne spune mai multe”… Roboti care dau ora exacta….sau ne anunta, ostentativ ca ascultam postul national de radio….. Oricum,e bine si asa..sanatate si bunastare sa existe. Cu respect, sa auzim numai de bine !

  4. Domnule Costel, stiti cum se spune : nimeni nu-i perfect! Dar daca totul porneste din suflet, eu zic sa nu-i judecati prea aspru pe cei care fac asemenea greseli. Uneori, din dorinta de a fi langa cel care te asculta, poate o mai iei si pe aratura :)) Banuiesc… Daca totul e pavat cu intentii bune si chiar te intereseaza de cel de acasa, nu-ti strica o urecheala buna. Si, ca peste tot, este mereu loc de mai bine. Si cum spuneati, sa auzim NUMAI ( si numai) DE BINE! 🙂 Cu simpatie, Gica Contra


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu